Η Απόδραση – παιχνίδι ΤΠΕ

Η Απόδραση – παιχνίδι ΤΠΕ

Η Απόδραση – παιχνίδι ΤΠΕ

Σε αυτό το Flash παιχνίδι, που είναι παρόμοιο με τη γνωστή «κρεμάλα», ο χρήστης πρέπει να μαντέψει λέξεις σχετικές με μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα. Η ενότητα και η υπο-ενότητα μπορούν να επιλεγούν από τον χρήστη, ώστε να επικεντρώσει την προσοχή του σε συγκεκριμένο μαθησιακό πεδίο. Η πλοήγηση γίνεται είτε με το πληκτρολόγιο είτε με το ποντίκι. Μετά από κάθε ερώτηση δίνονται κατευθύνσεις, και κάθε νέα λέξη που αναζητείται συνδέεται με κάποιο στοιχείο που οδηγεί στην απάντηση του παιχνιδιού.

Παίξτε το παιχνίδι online εδώ.

Το διαθέσιμο υλικό καλύπτει τους τομείς των Βασικών ΤΠΕ δεξιοτήτων, στα Αγγλικά, Ελληνικά, Ολλανδικά και Λιθουανικά.

Η offline εκδοχή του παιχνιδιού (κατεβάστε εδώ) είναι επίσης παραμετροποιήσιμη, ώστε οι εκπαιδευτές να μπορούν να προσθέσουν το δικό τους περιεχόμενο ερωτήσεων για μια συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευόμενων. Το περιεχόμενο προστίθεται με τη μορφή xml αρχείου που μπορεί να δημιουργηθεί με τη βοήθεια του επεξεργαστή των παιχνιδιών «Escapology» και «Rob the Mob». Το παιχνίδι έχει τη μορφή συμπιεσμένου zip αρχείου και συμπεριλαμβάνει τον επεξεργαστή, αλλά και το παιχνίδι Escapology. Παρακαλούμε αποσυμπιέστε τα αρχεία στον φάκελο της επιλογής σας για να παίξετε τα offline παιχνίδια.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.