Τοπικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, Λευκωσία, Κύπρος, Μάρτιος 2013

Στα πλαίσια του Έργου ViPi, η εταιρεία G.M EuroCy Innovations Ltd διοργάνωσε ένα τοπικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Λευκωσία (Κύπρος), στις 22 Μαρτίου 2013. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η παρουσίαση όλων των αποτελεσμάτων του Έργου στην τοπική κοινότητα εν δυνάμει χρηστών και η εκπαίδευση τους στη σωστή χρήση των αποτελεσμάτων, δεδομένης και της έναρξης της πιλοτικής φάσης αξιολόγησης του Έργου. Το σεμινάριο ήταν πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο για τους παρευρισκόμενους. Άτομα από την τοπική κοινότητα είχαν την ευκαιρία να δούνε τα συνολικά αποτελέσματα του Έργου, να “παίξουν” με αυτά και να συζητήσουν σχετικά με τις δυνατότητες εκμετάλλευσης τους στις καθημερινές τους πρακτικές. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες της τοπικής πιλοτικής αξιολόγησης που θα διεξαχθεί από Μάιο εώς Οκτώβριο 2013 και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και συνεισφορά στην επιτυχία του Έργου. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κατεβάσουν την τρέχουσα έκδοση των αποτελεσμάτων του ViPi στη διεύθυνση:
https://www.dropbox.com/sh/8jyle4q3nu49tfq/yL-O0fq5TR .

Το υλικό είναι διαθέσιμο χωρίς χρέωση και υπό τους όρους κατάλληλων αδειών χρήσης λογισμικού ανοιχτού κώδικα καθώς και Creative Commons συμφωνίες για τα κείμενα. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να διανείμουν το υλικό. Με χαρά θα απαντήσουμε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και θα δώσουμε διευκρινίσεις όπου χρειαστεί, καθώς και θα διοργανώσουμε περαιτέρω σεμινάρια για εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της πιλοτικής φάσης αξιολόγησης.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Νέα, με ετικέτες , στις από την/τον .

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.