Το εκπαιδευτικό σεμινάριο του Έργου ViPi στην Κύπρο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Η εταιρεία G.M EuroCy innovations ανακοινώνει την επιτυχή διεξαγωγή του τοπικού εκπαιδευτικού σεμιναρίου στην Κύπρο, που έλαβε χώρα στη Λευκωσία, στις 22 Μαρτίου 2013.

Τοπικοί ενδιαφερόμενοι φορείς και άτομα, είχαν την ευκαιρία να δούνε λίστα με όλα τα αποτελέσματα του Έργου ViPi, να παίξουν με εκπαιδευτικά παιχνίδια και να συζητήσουν τις πιθανές χρήσεις του υλικού στην τοπική αγορά. Οι παρευρισκόμενοι, ενημερώθηκαν επίσης για τις διαδικασίες της πιλοτικής φάσης στην Κύπρο και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν και να συμβάλουν στην επιτυχία του Έργου.

Για όσους ενδιαφέρονται, μπορείτε να πάρετε τα αποτελέσματα του Έργου ViPi (τρέχουσα κατάσταση) στη διεύθυνση: https://www.dropbox.com/sh/8jyle4q3nu49tfq/yL-O0fq5TR .
Το υλικό είναι ελεύθερα διαθέσιμο υπό τους όρους αδειών χρήσης λογισμικού ανοιχτού κώδικα, καθώς και της άδειας Creative Commons για κείμενα. Οποιαδήποτε διάχυση των αποτελεσμάτων είναι ευπρόσδεκτη. Θα χαρούμε να απαντήσουμε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, καθώς και να οργανώσουμε επιπλέον εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Φωτογραφίες και βίντεο από τη συνάντηση θα δημοσιευτούν στη σελίδα http://www.eurocyinnovations.com/vipi-cyprus-training-workshop-completed-with-success, το συντομότερο.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Νέα, με ετικέτες , στις από την/τον .

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.