Κέρδισε τη Συμμορία – quiz ΤΠΕ

Κέρδισε τη Συμμορία - quiz ΤΠΕ

Κέρδισε τη Συμμορία – quiz ΤΠΕ

Αυτό το παιχνίδι επιτρέπει στον χρήστη να παίξει ένα παιχνίδι-quiz στοιχήματος πολλαπλών επιλογών, στο οποίο πρέπει να απαντήσει τις ερωτήσεις για να κερδίσει τα λεφτά του γκάνγκστερ. Τη θεματική μπορεί να την επιλέξει ο παίκτης από μια λίστα, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένη ενότητα. Η πλοήγηση γίνεται είτε με το πληκτρολόγιο είτε με το ποντίκι. Μετά από κάθε λανθασμένη απάντηση δίνεται η σωστή απάντηση με σχετική επεξήγηση, ώστε ο χρήστης να μαθαίνει καθώς παίζει!

Παίξτε το παιχνίδι online εδώ.

Το διαθέσιμο υλικό καλύπτει τους τομείς των Βασικών ΤΠΕ δεξιοτήτων, στα Αγγλικά, Ελληνικά, Ολλανδικά και Λιθουανικά.

Η offline εκδοχή του παιχνιδιού (κατεβάστε εδώ) είναι επίσης παραμετροποιήσιμη, ώστε οι εκπαιδευτές να μπορούν να προσθέσουν το δικό τους περιεχόμενο ερωτήσεων για μια συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευόμενων. Το περιεχόμενο προστίθεται με τη μορφή xml αρχείου που μπορεί να δημιουργηθεί με τη βοήθεια του επεξεργαστή των παιχνιδιών «Escapology» και «Rob the Mob». Το παιχνίδι έχει τη μορφή συμπιεσμένου zip αρχείου και συμπεριλαμβάνει τον επεξεργαστή, αλλά και το παιχνίδι Escapology. Παρακαλούμε αποσυμπιέστε τα αρχεία στον φάκελο της επιλογής σας για να παίξετε τα offline παιχνίδια.

Αναπτύχθηκε στα πλαίσια του έργου ViPi. Το έργο ViPi KA3 LLL (511792-LLP-1-2010-1-GR-KA3-KA3NW) συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης,  υποπρόγραμμα KA3 ICT. Αυτή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει μόνο τις απόψεις των συντακτών της, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.